Suzanne

Alla inlägg under januari 2008

Av Suzanne - 6 januari 2008 16:07

Hade inte tänkt att göra nått igår, sitta hemma och titta på film.

När jag var på väg hem från grannen, (hade sett på Tmirå-Modo, Modo vann med 6-3 :D) Så ringer Stina och frågar vad jag skulle göra ikväll (igårkväll). Så då fick jag komma ner till henne om jag ville för det skulle komma några tjejer och dom skulle äta och dricka lite, så jag gick ner.

Vi var ju tvungen att titta på små kronorna som spelade final i JVM mot Kanada. Tyvärr så förlorade dom i sadden :( men dom ha gjort det jätte bra.

Jag kom hem halv fyra ungefär. Sen vakande jag sju och trodde inte att jag skulle kunna somna om men som tur lyckades jag med de :)


Nää kanske ska gå och kolla vad man kan äta till middag idag :P



byebye 

Av Suzanne - 5 januari 2008 11:33

Igå så satt jag branvakt åt mina kusinbarn, Hade igenligen ingen lust men jag skulle inte göra nå specielt så jag kunde inte säga ifrån. Det gick bra ändå Dom sov när jag kom och under hela tiden jag vare där.

Hade tänkt att gå lägga mej tidigt igår ch kliva upp tidigt idag men så blev det inte. Jag kom hem 02:50 och knder inte somna på en gång heller. 

Jag tro att jag håller på att vända på dygnen, inte bra alls

Till veckna så måste jag börja kliva upp vid 09:30 10:00 annars kommer jag att vända på dygnen helt och hållet.


Ska ta och gå och äta frukost nu jag

Bye bye 

Av Suzanne - 3 januari 2008 18:36

När jag gick och la mej igår så tänkte jag "imorrn ska tro jag att jag sak ta en sväng med skotern" så jag bad mamma at bensinduncken och tacka den när hon far hem från jobbet.

När jag vaknade idag så hade det kommer änu mer snö :) Tänkt kanske jag sak ringa till mamma och koll så hon kom ihåg att hon skulle köpa bensin, natuligtviss hade hon glömt de :( Så det blev inge skoter körninge för mej idag.



Fick en kännsla idag att jag bara vill fara ifrån det kalla tråkiga Sverige ett tag. Bara fra till ett varmt lan, och få en fin solbränna.

Men kanske ska sattsa på en sån resa i slutet av hösten, början på vintern när det börja bli kalt här i Sverige igen, lr kanske innan sommaren ?

Är det någon som är sugen på att hänga med ?


Av Suzanne - 2 januari 2008 19:25

Var ni till Kramfors en sväg idag för att jag skulle klippa mej. Visste inte riktigt hur jag ville klippa mej, så det blit som vanligt men lite mer uppklippt.


Idag så började Kramfors med sin rea så då tängte jag att jag kunde kolla efter ett på jeans när jag ändå ver där inne. Hittade ingen som passade i smaken.

Det blev en jacka och en klänning till :P (jeansklänning)


Resten av dagen ha jag typ bara sett på film. Det finns inget att göra här hemma. Hur ska jag orka och bara sitta hemma som, nu är jag inte går i skolan längre och jag ha inte riktigt jobb. Dom ringer när dom behöver extrafolk och det är inte ofta.


Av Suzanne - 1 januari 2008 15:39

GOTT NYTT ÅR! 


Nu är det ett nytt år och nya löften. Visseligen så gav jag inte nå nyårslöfte för jag vet att jag aldrig kommer att hålla de ändå :P

Jag hoppa att 2008 kommer att bli ett bra år. :)


Igår så var jag bara hemma och tog det lungt lr var uppe hos grannen (kärningen i backen). Hade Ingen ork alls att hitta på nåt lr göra nått. 

När jag kom hem och la mej i sängen så känndes det skönt att jag bara tog det lugnt.



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards