Suzanne

Alla inlägg den 13 januari 2008

Av Suzanne - 13 januari 2008 19:28

När jag fick hem från Stina igår så hade det kommer 1dm snö och lycklig blev jag :) tänkte köra skoter idag. Att gick jätte bra tills jag kom ner på isen sen så kom jag inge vart, Det hade ju inte komme blöt sön utan puder snö. Och under snön så var det blank isen, så det fanns inge som tog imot, så där stog jag. ringed till mamma så hon fick komma ner och hjälpa mej. så hade Stina sett mej ner på isen och att jag hade problem och tänkte komma ner och hjälpa mej när mer jag komme upp för backen så kom hon.

Det vet min skoter tur de, för vart man än ska så måste man köra på isen, för på vägen få man inte köra på. Vi kom på att det skulle vara roligt att åka skärtlapp i fråhagen men det var inte spår så då är det inge kul. då tog vi skorten och körde upp och ner så då fick vi ett spår.

Vi åkte tre gånger sen var vi less, det är ju så jobbigt att gå upp. Kan inte förstå hu man orkade springa upp hela tiden förut när man vi minder. 

Vi tog en LITEN prominad, sen gick vi in.


Nu så ha jag just sett på One Tree Hill och nu sitter jag och vänta på singing bee. Ska ta och göra en milkshake inna det börja.


Ha en trevlig kväll :)

ByeBye 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards