Suzanne

Alla inlägg under mars 2009

Av Suzanne - 10 mars 2009 13:24

Igår så kännde jag men lite duktig. Satt och kollade på lite recept och då blev jag sugen på pannacotta och hemgjord pizza.

Så det var bara att fara in till stan och handla lite. När jag väl var innan på Hemköp så kom jag på att jag skulle göra egen pizza sallad.

När jag kom hem så började jag göra pannacottan. Allt gick bra, tills det börja koka över. Det var bara att torka upp.

När jag var klar med pannacottan så började jag med Pizza degen. När jag hade hett in pizzan i ugnen så gjorde jag pizza salladen

Mamma kom hem Zukarella. Hon ha vare hos mamma och pappa när jag var i Umeå. Så jag bjöd mamma på lite pizza. Den blev riktigt god. Senare på kvällen så tag jag pannacottan och den blev också jätte god.


Innan jag skulle lägga mej satt och kollade runt lite på internet så dog datorn, det var batteriet som var slut, när jag satte i laddaren så funkade det inte.

Då tänke jag nu är det nått fel så jag inte det inte funka att ladda datorn nå mer. Orkade inte kolla vad felet var så jag gick och la mej.

Nu när jag vaknade idag då satten jag i laddaren och det då började det funka på en gång. Så jag vet inte vad som var felet. Men det funkade iaf :)


Nu ska jag hoppa in i duschen och ta en snabb dusch.


ByeBye

Av Suzanne - 8 mars 2009 22:43


Nu ha jag komme hem från en mycket trevlig helg hos Stina i Umeå.

Igår så for vi ner på stan och gick där hela dan. Jag shoppade lite. Vi for hem och fixade lite mat och sen så skulle vi gå på bio men då fick det inge buss hem eftre bio så vi blev sittande i soffan och såg en film på tv istället.

Så vi fick på bio i dag. Så jag gick ta med mej alla mina saker för efter bio så skulle jag ta en buss hem.

Bion var jätte bra. Vi såg: Män som hatar kvinnor. Att dom kan få en sån bra film med sveriges bästa skådispelaer.

Jag stände av mobilen när vi skulle satt på bio och så skämtade Jag och Stina om att vi inte kommer att få igång mobilen sen för vi inte kan våra pinkod. När bion var slut och jag skulle slå på min så trycket jag in pinkoden och det var fe, då kom jag på att jag hade fått en ny pinkod när jag fick det nya kortet. Var  lite säker på vad det var för kod så jag slog in det jag trode, men det var fel också och även det tredje försöket var fel. Och då var det bara att slå in pukkoden och den hade jag hemma. 

Efter bio så hade vi lite dötid innan min buss gick, så vi gick på Sabway och åt lite.

Vi hade kollat upp att bussen skulle gå 17.45 Så när vi hade äte klar så gick vi upp till busstationen och när vi kom dit så stod det att bussen skulle gå 18.05

Jag köpe en förbiljett så det skulle gå fortare och hon i kassan så även att bussen gick 18.05 och att jag skulle hinna med anslutningsbussen från Ullånger till Lunde.När bussen kom så var den full och det skulle komma en extra buss. Chauffören på extra bussen visste inte mycket när jag frågade om han skulle hinna så jag han med i Ullånger. Sen så blev den bussen full så dom fick sätta in en till (Jag tog en första extra bussen och chansade på att jag skulle hinna) När vi kom till övik så konstaterade jag att jag inte skulle hinna med bussen från Ullånger. Skulle ringa mamma och kolla om det gick nån annan buss som jag kunde ta om jag skulle missa den första. Men det gick inte så bra eftersom jag inte fick igång mobilen. Så det var bara att vänta och se. Men när vi kom till busstationen i Övik fick vi alla byta buss. Den bussen gick ända till Lunde. Så jag kom hem, men ca en timme senare än vad jag hade tänkt när jag kollade upp busstiderna 


ByeBye

Av Suzanne - 6 mars 2009 19:53


Nu sitter jag i Umeå hos Stina.

Det var en läng och trång bussresa. Satt in trängd mot frönstret och läst min bok. När jag väl hom fram till Umeå så fick jag sitta och vänta på busstationen en stund.

Nu ska vi mysa i soffan. Äta chips dricka lite lite vin, cider, öl och lr drick och se på Så ska det låta. :)


Ha det gött

ByeBye 

Av Suzanne - 6 mars 2009 10:50


Nu ha jag packat klart. Så nu vänta jag bara på att klockan ska gå så jag kan fara till bussen. Sen blir det att sitta på en buss i ca 3 timmar. Jag ha tagit med mej en jätte bra bok så tiden lär ju springa iväg. 

Vad ska men hitta på att göra till kl 13 då ?


Ha en bra helg

ByeBye

Av Suzanne - 5 mars 2009 23:42


Igår så gjorde jag inte mycket och inte idag heller. 

Var och klippte mej och det blev mycket bra :) Sen så fick jag kameran idag. Ha inte hunne komma så mycket på den. Ha även packat så nu är det klar förutom såna saker som jag sak använda imorrn inna jag åker. Kommer säker glöma nått jag Måste ha med mej. 

Nää nu ska jag sova så jag kommer upp i tid.


GodNatt Och ha en trevlig helg för det ska jag ha :)

 

ByeBye

Av Suzanne - 3 mars 2009 17:32


Igår så var det jätte lugnt på jobbet. Så då han vi med att städa lite här och där. 

Innan jag får och jobbade så beställde jag kameran. Nu hoppas jag att jag få den innan jag far till Umeå på fredag.


Idag så for jag in en sväng på stan in på arbetsförmelingen för att på en påskrift. Fick även mina nya linser idag, dom var jag in och hämtade också. Handlade lite. Och sen så fixade jag en klipptid. På torsdag ska jag klippa mej, men jag vet inte hur. Ha en dag på mej att bestämma mej. Kommer säkert sluta med att jag bara ta bort det som är slitet. 


Nu ska jag gå och kolla om min tvätt är klar så jag kan slänga in en till.


ByeBye

Av Suzanne - 2 mars 2009 00:06


Det var hockey time igår.

Innan hockyen så gick vi och åt på Kina. För en gång skulle på jag vet inte när så var jag inte mött efter jag hade äte allt på talriken. Annars så bruka jag bara äta hälften av det jag ha tagitför mej/fått sen orka jag inge mer. Men det kanske är på väg att bli bättre 

Det var ingen specielt bra match. Dom förlorade med 2-3 efter sadden. Så nu är säsongen över. 

Jag köpte även en match tröja med nr 36 Zuccarello. Kommer ett foto sen kanske.

Tala om foto, så ska jag beställa en ny kamera imorrn. Så jag hoppas att den hinner komma innan nästan helg.

När jag kom hem från hockyen få blev det kramm en sväng.  Trevligt trevlig.


Idag så ha jag jobbat men det gick mycket mycket segt, men ändå ganska bra. 

Nu ska jag sova för imorrn så vänta ett arbetspass till. 


Natti Natti

ByeBye

Presentation

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg
 Under 10
 10-15
 16-20
 21-25
 26-30
 31 lr Äldre

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Suzanne


Ovido - Quiz & Flashcards