Suzanne

Alla inlägg under oktober 2008

Av Suzanne - 18 oktober 2008 19:50

Idag så gick första flyttlasset. Mammas och min bil med saker. Så nu är det bara sängen och kläderna kvar. Och på onsdag så ska vi fara ner till Ikea och köpa lite små saker. Sen är det bara att möblera och ställa iorning allt och för hoppninge viss så blir allt jätte bra.

Pratade på Jessica på jobbat igår och då sa hon att dom hade en bäddsoffa som dom inte hade nån använing av och den var istortsett oanvänd. Så hon skulle kolla med sin sambo hur mycket dom ville ha för den. Så jag tro att jag ska fara och hitta på den förs. Men dom hade köp den på Ikea så jag såg hur den såg ut. Dom den såg bra ut.

Vet inte om jag ska far in till Kramfors och fixa till lite imorrn lr om jag ska packa ihop kläderna och fara in på måndag och dona på. 

Få se hur jag gör imorrn.


Knäppte lite kort idag när jag var där men ha inte lagt in dom än. Lägger upp dom när jag ha lag in dom på datorn.

Ska se på tv nu

ByeBye

Av Suzanne - 16 oktober 2008 19:39

Idag har jag gjort mycket. Letat fram allt porslin och diskat uppe allt också. Har börjat plockar ner saker jag sak ha med mej också. Men jag måste fixa mera kartonger som jag kan he alla saker.

Det vra tänkt att jag och mamma skulle fara och bära ut lite saker som jag inte vill ha som finns i lägenheten redan. Men du fick jag ett sms av Linda som frågade om jag kunde jobba imorrn mellan 11-20, så Jag och mamma få fara in på lördag istället. För nu så behöver jag va enda liten kron jag kan. Men vi ha ju hela helgen på oss och till veckan också. Bara jag få dit alla saker så är det lugnt, för då kan jag ju dona på själv. 

Har även skrve en inköps liska vad jag sak köpa ner vi far ner till Ikea på onsdag. Den blev ganska stor :P Kommer säkert på mer i efterhand också.

Nu ska jag kolla om det finns nått gott man kan äta.


ByeBye

Av Suzanne - 15 oktober 2008 17:50

Idag så fick jag nå ryck och skulle städa bilen och tvätta. Känndes jätte bra när jag hade gjort klar det. Sen så tvättade jag en marskin med tvätt. Ska försäka ha så mycket rena kläder som möjligt när jag flyttar så jag inte behöver tvätta det första jag ska göra. 

En idag så har jag inte gjort så mycket sutte framför tv lr datorn. Laga lite mat.

Nu så tro jag att jag sak sätta mej och se en film.


ByeBye

Av Suzanne - 14 oktober 2008 20:16

Jag och mamma for och tittade på lägenheten och det såg bra ut att stort rum med en liten toa med badkar och ett litet kök men det går att sitta och äta där och laga mat. Och det är ju huvudsaken. Så bestämde mej på en gång, Jag tog den  :) ,. Dom som hyrde ut lägenheten var ett äldre par och mycket trevliga. Dom sa att jag skulle känna mej som hemma och inte som en hyresgäst. Dom bor ovan för lägenheten jag ska bo i.

Jag fick nycklarna på en gång och få flytta en precis när jag vill. Den var ju lite möblerad med lite saker men det jag villa ha fick jag ta och det jag inte ville ha fick jag he bor. 

Så i helgen så bli det inge övik och Sofie, för då ska jag flytta :) och sen till veckan så ska vi fara ner till Ikea en sväng igen och köpa lite saker jag behöver.

Jag längtas redan :)


Nu ska jag gå och göra mej en smoothie.


ByeBye

Av Suzanne - 14 oktober 2008 11:32

Har ringa på lägenheten och idag vid 3 halv 4 tiden ska jag fara och kolla på den.

Det låter ganska lovande. Hoppas att det är en fin lägenhet :)



Av Suzanne - 13 oktober 2008 18:59

I fredags innan jag for och jobbade så var jag och tittade på lägenheten jag hittade på blocket. Det var verligen en liten etta med sovalkov. Inget ringtigt kök lr inge förvaring. Så jag sa att jag skulle fundera över helgen, för jag hade ju ett in en annons i tidningen.

Idag så var jag och mamma ner till Birsta och shoppa lite. Och när vi närtan hemma (i Strinne) så fick vi punka på bilen Haha :P Så det var bara att byta hjul. Men när hade komme hem så frågade jag pappa om nån hade ringet och då hade det ringt en äldre man och sa att han hade en etta men även en tvåa men i den så var det lite saker i. Ettan var mublerad men jag fick även ta med mej mina saker om jag ville. 

Så Jag ska ringa till han och höra (om inte pappa kommer hem så sent för han ha nummret) och fråga om jag kan komma och kolla imorrn lr på onsdag. 


Och nästa helg så ska jag fara upp till Övik och till Sofie :) Det var ett bra tag sen vi träffades. Lr igenligen inte det var ju på Modo-Timrå matchen men det var bara en sväng. Men det ska bi roligt :)


Annars så har det inte hänt nått Ha jobbat hela helgen och det har gått upp och ner. Men hur ha vi haft iaf. 


Nu ska jag gå ner och sola lite, så jag få lite färg.



ByeBye

Av Suzanne - 9 oktober 2008 22:26

Den ha veckan ha bara bestått av jobba. Idag har jag vara ledig.

Hämtade min nya glasögon idag och när jag ändå var inne i Kramfors så passade jag på att göra massa anda saker jag var tvungen att ta tag i.

La in en annons i tidingen om jag att önska hyra en lägenhet.

Var in på skolan och sa att jag  slutade i engelska för jag hinner inte med och jobbet för gå före just nu.

Satt och kollade på blocket också så hittade jag en som hyr ut en etta med sovalkov, så pappa ska ringa och höra vad han ska ha i hyra och så. Så vi få väl se. 

Sen så var jag och pratade med dom på Sandö och det verka väl okeji. Så få väl se om jag trivs där. Men jag sa att Höga Kusten kommer att gå föra. Och det för stog hon. Det ända dåliga var att det var dålig lön men men.

Så nu ikväll ha jag inte gjort mycket sett på tv och sitte här vid datorn. Njuter av att ha en ledig kväll. 

Imorrn så börja jajg inte för in kl 18.00 Så jag ha ju hela dan och ta det lugnt.

Nu ska jag lägga mej och se en film tro jag.


NattiNatti

Av Suzanne - 5 oktober 2008 12:03

Ja här har det inte hänt så mycket. Ha bara jobbat. Mendet är kul + att det bli lite extra med pengar :)


I torsdag så for jag och Hannah och tittade på MODO-Timrå och MODO vann ju :) Det var en riktigt bra match från början till slutet. 

Det där måste vi göra om :)


Igår kännde jag att jag hade tur med mej. Så när jag for till Lugnvik och skulle köpa lite godis så köpte jag en Trisslott och så spleade jag 50 kr på att MODO skulle vinna. När jag kom hem så skrapade jag Trisslotten och vann 75 kr och så skulle jag igenligen se på hockey men jag tänke jag måste se. Och Visst vann MODO. Hade verligen tur med mej igår :) Hoppas att den fortsätter ett tag.


Man kanska ska göra sej sklar för att fara och jobba. Ska hämta ut vinstrena på vägen. Skulle igenligen vara ledig men då är Linn sjuk så jag ställde upp och jobbade. 


Just de. Dom ringde från Sandö i fredag och frågade hur mycket jag jobbade på Höga Kusten och om jag var intresserad av att jobba lite extra där hos dom. Visst sa jag. På torsdag så ska jag fara dit och träffa dom och höra vad dom ha att erbjuda och hur dom jobba som :)



Ha en bra blåsig och regnig Söndag

ByeBye

Presentation

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg
 Under 10
 10-15
 16-20
 21-25
 26-30
 31 lr Äldre

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Suzanne


Ovido - Quiz & Flashcards