Suzanne

Alla inlägg den 21 augusti 2008

Av Suzanne - 21 augusti 2008 22:07

Jag skulle igenligen skriva i Tisdags men har inte orkat heller hunne. Men jag gör det nu :)

Måndag: Hade i prsonalfest ochvi hade jätte kul.

Alls om skulle med samlades uppe på Hotellet, bussen kom och vi var på väg. Vi blev in delad i 5 lag. I mitt lag Vart det: Jag, Jessica, Mats, Tomas (från köket) och Hampus. Vi åkte mot Sunsvall och det ända vi viste vart att det skulle vara nått med Motor och Prov. Jag och Johanna gissade på att vi skulle köra Gokart. Och vi hade rätt :) Under buss resan så hade vi en intro tävling och Jessica i mitt lag kunde nästan alla på fösta tonen. Vi anda han knapt börja tänka. Väl framme så var vi på Nöjeshallen i Sundsvall. Där fans Gokart, Laserhall, simulatorspel och massa annat. Vi blev indelad i två gruppen och ena gruppen började med Gokart och den andra med Laserhallen och Similatorspele. Jag var i den först gruppen och började med Gokart. Först så var jag lite rädd men det gick över fort. Det bästa av allt var när Paola kom gåene med ett hjul. Haha bilen hon hade hade tappat ett hjul. Och Åsa körde rakt in i sarien så den gick sönder :). När vi var klar så byte vi. Då var det våran tur att vara inne i laserhallen. Dom somdär ifrån sa att det var jätte jobbigt men jag tänkte så jobbigt kan det inte ha vare. Men tji fick jag. Det var fan mej jätte jobbigt. Vi var där inne i 20 min och efter 10 min kanske var jag helt slut. Men kul var det. Sen så skulle vi lägga fotbollsstraffar. Och det var inte lätt. Det måste ha vara nått fel på den där spelet.

Nu är allt var kvar så väntade den efterläntande maten. Vi fick tacos och gott var det Vi fick även börja dricka. Och det satt inte heller fel. När vi hade äte och utsett Robban som en vinnare på allt så bar det hemåt igen lr till bystugan. Öven på hemresan så hade vi introtävling, och Jessica var lika snabb där med.

När vi kom till Bystugan så väntade Markus där på oss. Han började spela och det blev mer dricka och mer skratt det blev även lite dans och sång. 

Vid halv tolv så kom mamma och hämtade med. Då var alla nöjda och glada.

När jag kom hem så somnade jag nog på en gång.


Riktigt kul hade vi :D


Tisdag: Fick inte sova utriktigt efter Måndagens övningar. För kl 13 skulle jag vara hos optiken. Så då var det bara att palla sej upp och fara. Och som tur var så hade inte min syn försämras nått.

Och gissa om jag hade träningsvärk. Fan vad jag hade ont i bena efter vi hade lekt i Laserhellen.


Onsdag: Skulle jag inte heller få sova ut. Stina och jag skulle vara till Skulle och klätra med när vi klev upp och tittade ut och så att det kanske skulle börja rengna så ångrade vi oss och gick och la oss igen. När jag vakande så var klockan nästan halv ett. Men det känndes skönt ändå, att veta att men inte man måsta göra nått under dagen.


Torsdag (idag): Klev upp tio över sju. Tro jag inte ha kleve upp så tidigt på jag vet inte när. Skulle Först skjusa upp mamma till Sollefteå på Sjukhuset och in till Kramfors och gå på Engelsa B. Dryga runt i Kramfos med Stina en stund tills jag skulle på Arbetsförmedling. Stina hade öven körlektion så jag fick åka med. Ganska kul och sitta där bak och bara lyssna och inte känna att jag måste ha koll på vad jag gör. 

När jag var klar på Arbetsförmedlingen så för jag upp och hämtade mamma igen. Sen bar det hemåt.

Sen under kvällen så har jag inte gjort så mycket. Skulle och fara och titta på fotbollen men orkade inte + att det var så blött.



Imorrn så ska jag och Stina göra ett nytt försäka att klättra. 

Nää nu ska jag se på ett avsnitt av One Tree Hill och sen ska jag sova.


Godnatt

Bye Bye

Presentation

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg
 Under 10
 10-15
 16-20
 21-25
 26-30
 31 lr Äldre

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Suzanne


Ovido - Quiz & Flashcards