Suzanne

Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Suzanne - 15 januari 2009 21:52


Igår hjälpe Elin mej och gjorde slinger och det blev ljusare och mycket glansigar tycker jag.

Sen for jag och Stina hem och då kom mamma, efter att jag och Stina hade äte så hjälpte dom mej och mublera om. Det blev jätte bra. Nu slipper jag vrida tv:en när jag ska ligga i sängen och titta.

Idag så for vi ner till Svall för jag skulle till tandis, men det var inte för än 16.30 så vi for ner vid tio så han vi gå inne på Birsta ensväng och på Ikea. Jag tittade någa saker på rea:n Men det var en sak jag glömde och någa saker jag inte han titta på. Men kanske ska följa med brorsan på torsdag så då kan jag fixa det. 

Hos tandis så fick jag veta allt dom skulle göra. Fick veta att efter jag ha haft tandställningen i så där ca 2 år så ska dom ta bort mjölktanden och sätta dit en ny tand. För att föra det så måste dom göra en operation och kanske ta en lite ben bit från käken lr hakan om inte benet som jag ha där tändera sitter fast är tillräkligt hårt. För dom ska skruva fast en skruv vad nått slagoch en sätta dit den nya tanden. Dom sa att dom bara kommer att bedöva, men mej kommer dom att få söva. Jag tänker inte vara vaken och se och höra vad dom gör. Om dom inte vill söva mej så få dom droga ner mej istället. Så nu ha jag fått all info jag sak få innan dom börja. Ska ringa tandis i Nyland imorrn och säga till om en sak sen så är det bara att sätta dit den, tid ha jag redan fått. Men jag ska inte vara helt säker för sist så tag dom bort den och häll på men jag hoppas verkligen att jag få den nu så det bli bort gjort nån gång. 

När jag kom hem så tänke jag att nu ska jag se på hockeyn. Men det gick inte. Ändå så gjorde jag samma sak som jag gjorde förra gången, ringer brorsan men han hade inte tid att prata. Fick kolla på internet vad det stod och så. Men dom vann ju. Ska fara hem en sväng på lördag och då ska brorsan få hjälpa mej.

Imorrn så vet jag inte vad jag ska göra. Ska på stan och göra några ärende sen vet jag inte. Få väl se vad som händer.

När jag for ner till Thereseförra måndag så skulle jag parkera påIkea så då krockade. Men på min bid så blev det bara lite reper fram på bilen och så sprack regskylten. På den andar bilen så blev det en buckla mitt i mellan fram- och backdörren. Så vi skickade in en skade anmällan som man ska göra. Jag visste att jag skulle få betala självrisken. Sen så fick jag paper från försäkringsbolaget och där stog det att jag inte skulle få ut nått på försäkringen, sen stog det inge mer. Så pappa ringde och hörde varför. Sen så tro jag att mamma lr brorsan sa att det är väg högerregen som gällerpå parkeringsplatser. Så pappa frågadeden han pratade med på försäkringsbolaget men hon viste inte men hon skulle ta reda på det.

Sen så ringde hon idag och sa att det stäme och att jag inte skulle behöva beta nån självrisk. Så det känndes super bra. Så nu kan jag göra nått annat med pengarna :)

Oj vilket lång inlägg det blev :P

Nää nu ska jag krypa ner under mitt nya täcke och se en film :)


Godnatt

ByeBye

Presentation

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg
 Under 10
 10-15
 16-20
 21-25
 26-30
 31 lr Äldre

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Suzanne


Ovido - Quiz & Flashcards